Tilfældighed – eller kosmisk bevidst mening?

For ca 15 år siden havde jeg et tilfældigt møde med et menneske, som jeg siden har værdsat meget. For nyligt har den historie udviklet sig. Er det blot tilfældigt, eller er det en kosmisk bevidst handling der var planlagt til at ske?

Da jeg var 22 år gammel var der en bekendt som kendte en, der skulle bruge nogle personer til en eksamen, på en massageskole i Karlslunde. Jeg blev spurgt og jeg sagde ja tak. Jeg kendte intet til skolen som hedder Body-SDS. Da tiden for eksamen kom, blev jeg inden udførelsen ledt ind på et kontor for at snakke med ham der skulle være sensor. Den mand Hedder Ole Kåre Føli, og jeg syntes dengang han virkede lidt bekendt. Da jeg trådte ind på hans kontor bemærkede jeg med det samme en helt særlig stemning, og det gav jeg til udtryk for ham. “Det er en dejlig atmosfære der er herinde” sagde jeg. Jeg bemærkede et gammelt billede på væggen af en person jeg ikke kendte. Ældre møbler med “sjæl” og generelt bare et rart sted at være. Jeg kunne mærke at Ole bemærkede at jeg lagde mærke til stemningen, og det blev indgangsvinklen til en LANG samtale om alt muligt mellem himmel og Jord. Han lagde ud med at sige at ham der hang på væggen derovre havde udtalt at der efter 1965 ville blive født en masse mennesker med en øget åndelig forståelse. Ca den formulering. Det blev jeg lidt beæret over at han sagde til mig, for med det følte jeg at han mente at jeg var en af disse. Vi talte om alt muligt fra cykelløb og dagligdag til verdensbilledet. Jeg kan huske jeg synes det var lidt underligt, fordi jeg skulle jo bare masseres til en eksamen? Jeg husker det som vi snakkede ca 30 min. Jeg fik min massage, hende der skulle eksamineres bestod og vi sagde farvel og alt var godt. Den historie husker jeg som et særligt møde som berørte mig dybt, uden helt at forstå hvorfor. Jeg har ikke tænkt så tit på det, men jeg husker det tydeligt.

 

Tilbage til nutiden:

 

De sidste 3 – 4 måneder har jeg 4 gange fået behandling hos samme firma (Body SDS) inde ved parken. Derfor har jeg tænkt på historien igen, da Ole Kåre Føli er stifteren af denne Filosofi sammen med sin søn Bengt. Det er et fantastisk sted iøvrigt, som er en helt anden snak jeg kan tage en anden gang. Derudover er jeg også i gang med et kursus der hedder “Bevidst Spirituel Træning” hos Tove Kofoed. Der har jeg stiftet bekendtskab med en Dansk filosof som hedder Martinus, og det er HER det sjove og “tilfældige” sker. Martinus’ filosofi taler meget til mig, og jeg er meget interesseret i at lære mere om den. Det viser sig så at denne Martinus var ham der var på billedet inde på Ole’s kontor, og ham der blev indgangsvinklen på en berigende samtale tidligt i mit voksne liv. Måske er det bare en tilfældighed, men jeg føler der er en mening i det for mig. En slags bevis på at det som jeg længes efter og søger (åndelighed), hele tiden har haft en plan som jeg i tilbageblikkets klare lys kan se en mening med. Det er en dejlig betryggende tanke, og får mig til at se på fremtiden med lysere sind. Tænk, måske ER der en mening med det hele?

 

Tak for opmærksomheden.

Kærlig Hilsen Jesper.

 

One thought on “Tilfældighed – eller kosmisk bevidst mening?”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: