Kampen om at føle sig speciel – Hvorfor?

Vi er alle forskellige. Vi er alle unikke.

Vi er alle hver især et helt unikt sted i verden, og i livet. Du, og Jeg, er den eneste som har mulighed for at manifestere det vi kan, fordi vi er den eneste i hele verden der har været igennem det vi har, og er lige på det sted hvor vi er. Der er en række af enestående muligheder, som kun er mulige igennem os. Griber vi ikke de muligheder og manifestere dem, så går de tabt til evig tid. Det kan både være sig i kreative udtryk, personlig udvikling og i hvilken kvalitet af nærvær vi er i stand til at give.

Jeg synes det er en fascinerende tanke, at det vi gør i vores liv er at vælge hvad vi manifesterer, ud fra den unikke mulighed vi har til alt. Jeg synes jeg oplever at leve i en verden hvor mange af os søger at skabe os en unik identitet, at skille os ud. Hvor kunne det være befriende hvis alle os kunne indse at vi ER unikke. Tænk hvilke resourcer det kunne frigive ved at opnå den erkendelse? Ikke at stræbe efter at gøre noget der gør os specielle, men bare erkende at det er vi allerede. Du ER unik. Du ER speciel. Det er vi alle.

Er det nok for os at være unikke, når alle andre også er det? Er vi så noget særligt, hvis vi alle er særlige?

Kærlighed vokser, hver gang den bliver givet. Jeg er af den overbevisning at der er kærlighed i overflod til at kunne rumme at alle er unikke. Der er masser af kærlighed til alle, det er ikke en kamp.

Jeg vil bede og kæmpe for at kunne se det unikke i alle, så vi kan mærke kærligheden og føle os set. Lad os stoppe kampen for at føle os specielle  og bare være os selv fra et mere naturligt sted. Lad os derefter bruge de resourcer som det frigiver, på at berige hinanden istedet for os selv.

Tak for opmærksomheden.

Kærlig hilsen Jesper.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: